Hoe kan ik Stripe Connect aan MotionTribe linken?

Om uw betaling na een verhuur kunnen ontvangen, moet u uw Stripe Connect-account instellen.

Als u nog geen account heeft:
  1. Ga naar uw “Instellingen”
  2. Klik op “Betalingen”
  3. Klik op de knop “Connect with Stripe”
  4. U komt op een formulier om een account aan te maken
  5. Klik op “Authorize access to this account”
  6. U zult terug naar MotionTribe doorgestuurd worden om verder te gaan met wat u aan het doen was
  7. Vergeet niet om uw Stripe account op uw gemak op te zetten. Het is een zeer complete tool die biedt u veel opties.
Als u al een account heeft:
  1. Ga naar uw “Instelligen”
  2. Klik op “Betalingen “
  3. Klik op de knop “Connect with Stripe”
  4. U komt op een formulier om een account aan te maken
  5. Zoek de optie “Already have an account?” in de rechterbovenhoek van de pagina en klik op “Sign in “
  6. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in
  7. Voltooi de verificatie stap (voorbereid uw verificatiemiddel).
  8. U wordt doorgestuurd naar MotionTribe om verder te gaan met wat u aan het doen was
  9. Vergeet niet om uw Stripe account op uw gemak op te zetten. Het is een zeer complete tool die biedt u veel opties.